Клубът по Спортна гимнастика в НСА приема още деца

75042
Клубът по Спортна гимнастика в НСА приема още деца

С изграждането на здраво, красиво, гъвкаво и силно тяло, подкрепено с голяма воля за успех и ред други положителни характеристики, гимнастиката може да се нарече универсален спорт, защото би дал един прекрасен старт на едно дете във всяка насока.

Що се отнася до подходящата възраст за започване на заниманията, съветваме това да се случи възможно най-рано - още след четвъртата година. Тогава децата най-бързо развиват физически качества и се учат на дисциплина и самоконтрол. Освен това, практикувайки гимнастика, децата развиват и повишават чувството си за ориентация, изграждат умения за комуникация и възприемане на околната среда, изпитват удовлетвореност от собствените си способности.

Седмица на движението "Move Week 2013"

Над 300 спортни събития и 500 часа активни физически занимания са заложени в програмата на предстоящата Национална седмица под надслов...

Заниманията се провеждат в група, като главно имат за цел да обогатят двигателната култура на децата. За да се получи градивен ефект, за да се съдейства за повишаване на физическата и умствената дееспособност,за да се укрепва здравето на децата е необходимо да се провеждат занимания с физически упражнения и да се спортува минимум 2 пъти седмично.

Треньори в Гимнастически клуб „НСА” са :

Емил Стоименов - Майстор на спорта по спортна гимнастика. Състезател от националния отбор на България. Участник в Европейски и Световни първенства. Медалист от международни състезания и многократен шампион на България. Състезател на Френския клуб SG YUTZ. Носител на купата на Франция. Възпитаник на Национална Спортна Академия "Васил Левски" със специалност "Треньор по гимнастика" и "Учител по физическо възпитание".

Българчета в училището на Манчестър Юнайтед и през 2014г.!

За втора поредна година малките любители на футбола от България ще имат шанса да прекарат една или две седмици във футболното училище н...

Мая Петрова - Майстор на спорта по гимнастика. Състезателка от националния отбор по гимнастика на България. Многократна шампионка на страната участничка на Европейски и Световни първенства. Възпитаничка на Национална Спортна Академия "Васил Левски" със специалност "Треньор по гимнастика" и "Учител по физическо възпитание".

Силвия Георгиева - Майстор на спорта по гимнастика. Състезателка от националния отбор по гимнастика на България. Възпитаничка на Национална Спортна Академия "Васил Левски" със специалност "Треньор по гимнастика”. Шампионка на страната и участник на Европейски и Световни първенства.

Прочети повече за събития, спортни занимания и свободно време за твоето дете ТУК.

ЕСФА предлага организирани занимания по футбол за момичета и момчета

Euro Stars Football Academy /ESFA/ набира момичета и момчета от 5 до 14 години за редовно обучение и тренировки по футбол. Разполаг...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com